المقادير
4 بياض بيض
نص كوب سكر
1 كوب شيكولاته قطع
1 كوب تمر قطع
ونص 1 كوب عين جمل قطع
للتزييـن
نص كوب شيكولاتة بيضاء قطع
نص كوب زبده
3 كوب سكر بودرة
فانيليا
6 ملعقة كبيرة حليب
الطريقة
بالمضرب الكهربائي يخفق بياض البيض حتي يتضاعف حجمة ويصبح كالمارينج.
يضاف عليه السكر وعين الجمل وقطع التمر وقطع الشيكولاته مع التقليب بخفة للحفاظ على هشاشة المارينج .
يصب خليط الكيك في صنية بها ورقة زبدة.
4 بياض بيض
نص كوب سكر
1 كوب شيكولاته قطع
1 كوب تمر قطع
ونص 1 كوب عين جمل قطع
للتزييـن
نص كوب شيكولاتة بيضاء قطع
نص كوب زبده
3 كوب سكر بودرة
فانيليا
6 ملعقة كبيرة حليب
الطريقة
بالمضرب الكهربائي يخفق بياض البيض حتي يتضاعف حجمة ويصبح كالمارينج.
يضاف عليه السكر وعين الجمل وقطع التمر وقطع الشيكولاته مع التقليب بخفة للحفاظ على هشاشة المارينج .
يصب خليط الكيك في صنية بها ورقة زبدة.